Skärpning

Hallå!
Det har varit lite mycket senaste tiden så bloggen har inte blivit prioriterad. Villa har haft lite vintervila dessutom så jag har inte haft något vettigt att skriva.
Idag blir det iallafall ett pass i ridhuset, mest skritt och lite trav på långsidorna. Mycket övergångar och tempoväxlingar, sätter fokus på att lösgöra och få henne att slappna av och komma mellan hand och skänkel.
Ska prova en Morris & Nolan dressyrsadel idag, har ridit i denna sadeln innan fast på en annan häst och gillar den skarpt. Självklart blir det på med dressyrstövlarna eftersom det bara är -1 idag.
Kul att se att mina trogna läsarna hänger med även fast uppdateringen ligger på minus! bra där. Vi hörs lite senare, uppdaterar er med bilder och ev. en film och ni är snäll. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Stina Björklund

Vilken fin häst i headern :D



Just nu är det en läsarfråga upplagd på min blogg -hur gammal en häst max får vara när man köper den! Kika gärna in & svara: http://stinabjorklund.blogg.se/2012/march/lasar-fraga.html#comment

2012-03-05 @ 17:38:47
URL: http://stinabjorklund.blogg.se/
Postat av: SHUNi- hästblogg



Idag har jag skrivit ett inlägg om hästfolk och alla olika åsikter som existerar bland oss! var gärna med och diskutera om det :D

2012-03-05 @ 18:33:01
URL: http://shuni.blogg.se/
Postat av: Anna

Fin blogg!

2012-03-05 @ 19:01:05
URL: http://ponnyanna.blogg.se/
Postat av: jossan

sv: Tack så hemskt mycket! :D

2012-03-06 @ 06:43:22
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0