Mysig dag i stallet!


Hej!

Ska snart hem till mamma och pappa och äta middag där! Ska käka Öring med Nypotatis och Hollandeisås (stavning?) gott va! Har varit i stallet många timmar idag, åkte dit vid 1-2 tiden och kom hem nu kl 6.

Red ut på en tur med Anna och Sandra, var ute ungefär 1 1/2 h. Travade mycket och gjorde mycket fattningar, hon tog högergaloppen direkt idag, så skönt. Dock så var hon väldigt trött, men inte konstigt med tanke på värmen. Hon var lite stark idag men inte farligt mycket, tror det var för att det var 2 hästar med, hon blir lite sprallig då. Cantrade en bit på vägen hem (stod i sadeln och lät henne bara rulla på) och Villa tyckte det var skitkul, länge jätte mycket på steget och verkligen tog för sig, med öronen rakt framåt! Skönt med lite bus när man fått slitit. Skrittade på långtygel en bra bit innan vi kom hem så hon verkligen fick komma ner i varv.

Badade Villa idag och testade schampoot som jag köpte i Skåne, det heter "Emin Glansschampoo" och ska alltså göra hästen glansig och ren. Funkade hur bra som helst, Villas strumpor bak blev verkligen kritvita och hon blev hur len och mjuk i pälsen som helst. Haha hon va sekunder från att rulla på gräsmattan när jag betade henne, hann precis stoppa henne. Tur det!

Nu måste jag verkligen snabba mig, vi får höras lite senare! Ha det bäst. Kram

Outfit bild från dagen:



Nybadad och fin!:


Kommentarer
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

Hon är jättefin! Gillar hennes huvud skarpt :)

2011-06-06 @ 19:22:57
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Håller med ovanstående kommentar, hon är jättefin! :) Gillar hennes teckning!

2011-06-07 @ 13:41:00
URL: http://soldottern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0